Cadeau tip: Iets voor in de tuin!

Iemand binnenkort jarig en geen idee wat je hem of haar cadeau moet geven? Met de zomer op komst is iets voor in de tuin zeker leuk! Dit kan in principe van alles zijn. Wij geven je wat tips.

Cadeau tip 1: Tuin bon

Wil je het algemeen houden en de persoon in kwestie de ruimte geven zelf een cadeau uit te zoeken? Geef dan een tuin bon cadeau! Deze kan bij meerdere tuinwinkels ingewisseld worden.

Cadeau tip 2: Tuin tijdschriften

Is de persoon een grote tuinliefhebber? Dan is een abonnement op een tuin tijdschrift een goede optie! Deze tijdschriften raden wij aan:

Tuinieren
Tuinieren (voorheen ‘Tuin & Co’) is een praktisch tijdschrift voor elke tuinliefhebber.

Groei & Bloei
Groei & Bloei is een tijdschrift over tuinen en tuinieren. Dit tijdschrift staat vol leuke tips en trucs voor het onderhouden van de tuin.

Tuinontwerp
Tips en ideeen voor de perfecte inrichting van je tuin vind je in Tuinontwerp. Doe met dit tijdschrift inspiratie op door middel van verschillende sfeervolle tuinontwerpen.

Home & Garden
Home and Garden combineert inspiratie en praktische informatie voor alles rond huis, tuin, terras, veranda en serre. In elk nummer van Home and Garden vind je verrassende en bijzondere tuinen in verschillende stijlen.

Cadeau tip 3: Tuin aanbiedingen

Kijk eens op verschillende tuin websites. Vaak staan er best wat aanbiedingen op, zoals afgeprijsde tuinmeubelen! Zo ook op de website van Fonteyn. Een mooi afgeprijsde tuinstoel is natuurlijk ook een supercadeau!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.