Cadeauwinkel Hilversum

Ben je opzoek naar een cadeauwinkel in de omgeving van Hilversum? Dan is het Gooische Hofje op de Leeuwenstraat precies de winkel waar je naar zoekt. Een groot assortiment met van alles en nog wat. Voor cadeaus ben je hier zeker op je plaats. Te denken aan de ruime mogelijkheden in deze winkel.

Altijd wat met de feestdagen

Met de feestdagen kun je altijd terecht bij Het Gooische Hofje. Deze cadeauwinkel heeft cadeaus voor huwelijken, kerst, kraamvisite, pasen, sinterklaas en valentijn. Voor iedere ‘feestdag’ vind je hier dus wel iets.

Relatiegeschenken

Voor een zakelijke relatie is het niet altijd even makkelijk om een een cadeau te kopen. Een toepasselijke beeldje met betrekking tot het beroep van deze persoon is natuurlijk erg uniek. Deze biedt Het Gooische Hofje aan in meerdere prijsklasses, waardoor er voor iedere prijs een goede kwaliteit beeldjes wordt aangeboden.

Origineel verjaardagscadeau

Op het moment dat je op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau is het van belang om een ruime keuze te hebben. Bij Het Gooische Hofje kun je terecht voor cadeaus in alle prijsklasse. Een Andre Hazes schilderij voor je schoonvader? Een gietijzeren bel voor de tante van je vriend(in)? Een leuke lantaarn voor je moeder? Breigaren voor je oma? Of een leuke blikken auto voor die neef die helemaal gek is van Volkswagen? Je vind het allemaal.

Webshop

Het Gooische Hofje is te vinden in het centrum van Hilversum, maar heeft ook een zeer aantrekkelijke webshop met het gehele assortiment. Deze is te vinden op www.hetgooischehofje.com of in de fysieke winkel op de Leeuwenstraat 31 in Hilversum.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.