Doe een dagje weg met de boot cadeau!

Weet je niet wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven en wil je diegene echt verrassen? Doe dan een dagje weg met de boot cadeau. Een origineel uitje en een dag om nooit te vergeten. Je kunt een boot huren of zelf met de boot erop uit trekken. Zoek een mooie jachthaven op en ga de stad verder verkennen. Jachthaven Warmond heeft bijvoorbeeld uitgebreide voorzieningen voor mensen die daar aanmeren. Fijn wanneer je na een lange dag varen even wilt bijkomen op de boot.

 

Wanneer je geen eigen boot hebt kun je er altijd eentje huren, of stap op een tapasboot. Met de tapasboot geniet je van het Rotterdamse uitzicht tijdens een uitgebreid diner. Een bijkomend voordeel is dat niemand hoeft te sturen en jullie dus onbeperkt kunnen genieten van een glaasje cava of twee. Dit is ook geschikt voor grote groepen of voor een bedrijfsuitje. Zoek je iets voor tussen de middag? Kies dan voor een rondvaart met high tea. Tijdens deze tocht vaar je door de Biesbosch, een prachtige beleving en lekker ontspannend. Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende afvaarten. Je hoeft dus niet te wachten tot het hoogzomer is om op de boot te stappen. Laat je van tevoren goed informeren over de mogelijkheden.

 

Heb je Volendam altijd al willen ontdekken vanaf het water? Met een zeil arrangement maak je een fantastische tocht en meer je uiteindelijk aan in Volendam. Je start bij de Bataviahaven op een klassiek zeilschip en zeilt vervolgens naar het westen richting Volendam. Pak hier een gezellig terrasje en proef de Volendamse cultuur.

 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om iemand een unieke beleving cadeau te doen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.