DIY: Cadeautjes

Wil jij iemand een origineel cadeau geven, maar je weet niet precies wat? Maak het dan zelf! Laat je creativiteit de vrije loop, want een zelf gemaakt cadeautje is toch veel leuker dan de zoveelste cadeaubon? DIY staat voor Do It Yourself en is erg populair in de mode wereld. Op het internet vind je van alles, van tassen tot originele knutselwerkjes. Vaak vind je ze ook nog met een instructiefilmpje, dus het kan bijna niet fout gaan!

Ook is het erg handig als je een klein budget hebt maar toch een leuk cadeautje wilt geven. Vaak heb je de benodigdheden toch al in huis. Hieronder vind je een paar voorbeeldjes van DIY cadeautjes. Nog niet genoeg inspiratie? Kijk voor meer eens op Google en Youtube!

1. DIY: Clutch

Kies een stofje en een rits die past bij degene aan wie je de clutch cadeau doet. Knip een lange rechte lap uit de stof en vouw deze binnenstebuiten en naai of plak de naden aan elkaar. Naai de rits goed vast en draai je tasje weer binnenstebuiten. Klaar!

 

         

 

2. DIY: Armbandje

Neem een armbandje met grote schakels en stukjes touw in de kleuren die bij jou of degene waaraan je het armbandje schenkt passen. Knoop de 2 stukjes touw aan elkaar en bevestig aan beide een haarschuifje. Door middel van het schuifje trek je de stukjes touw door de schakels van het armbandje heen. Herhaal met het andere stukje touw.

 

     

 

3. DIY: Phone case

Neem een simpel telefoonhoesje van hard plastic. Maak een leuk ontwerp van de steentjes voordat je begint. Gebruik een sterke lijm om de steentjes op het hoesje te plakken.

    

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.