Een cadeau bij je aankoop

Wat is nu leuker dan jezelf verrassen met een cadeau? Oke, de verrassing is er natuurlijk een beetje vanaf als je het cadeau voor jezelf koopt. En meestal heb je er gewoon zelf voor betaald. Maar het is wel degelijk mogelijk om iets daadwerkelijk cadeau te krijgen. Daar zijn de combinatieaanbiedingen voor in het leven geroepen. Je koopt een product en krijgt daar een extra product bij. Dat is nog eens een mooi cadeau!

Smartphone of een tablet?

De meeste mensen hebben tegenwoordig een telefoonabonnement. Want we bellen veel en we willen natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Met een smartphone is dat helemaal gemakkelijk, want dan kan je ook online je zaakjes regelen. De meeste smartphones zijn voorzien van uitgebreide technische snufjes en een groot, kleurrijk beeldscherm. Maar toch wordt, zoals we dat met alles gewend zijn, het grote scherm van een smartphone toch weer wat te klein gevonden. Vooral wanneer we lange e-mails moeten opstellen of wanneer we documenten willen doorlezen. Een tablet is dan een ideale oplossing. Maar ja, zoiets kost natuurlijk wel geld.

Telefoonabonnement met een extraatje

Waarom smartphones en tablets apart kopen als je ze ook in een combinatieaanbieding kunt krijgen? Normaal sluit je een telefoonabonnement af waar je de telefoon gratis bij krijgt of tegen betaling van een klein bedrag. Bij sommige webshops verkopen ze zelfs abonnementen waar je een smartphone plus tablet cadeau krijgt. Het bijbehorende abonnement geldt dan voor zowel je telefoon als de tablet. Thuis, onderweg of op je werk: nu ben je dubbel zo vaak online. Dat is nog eens handig!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.