Online verlanglijstje

”Wat wil jij voor je verjaardag hebben?” is een vraag die elk jaar meerdere keren aan ons gesteld wordt. Tegenwoordig kan het allemaal veel makkelijker en sneller. Er zijn namelijk genoeg sites waar je online jouw verlanglijstje op kunt zetten. Handig voor jou, maar ook voor je vrienden en familie!

Verlanglijstje online zetten

Op veel sites kun je je eenvoudig, gratis registreren. Je kunt jouw wensen toevoegen door een omschrijving op te geven. Vaak heb je ook nog de mogelijkheid om een link en de prijs toe te voegen, maar dit is meestal niet verplicht.
Als jouw verlanglijstje compleet is met leuke cadeautjes, kan je hem makkelijk delen met anderen. Zo kun je de link verspreiden of een e-mail sturen naar vrienden en familie. Ook kan je meestal jouw verlanglijstje delen via social media.

Verlanglijstje: reserveren

Anderen kunnen nu zien wat jij graag wilt hebben. Ze kunnen dan aangeven welke cadeaus ze voor jou gaan kopen. De volgende bezoekers krijgen dan te zien dat dit cadeau gereserveerd is. Zo krijg je niet twee keer hetzelfde cadeau. Jij krijgt dit overigens niet te zien, het moet uiteraard wel een verrassing blijven!

Tip
Er zijn genoeg websites waar je jouw verlanglijstje op kunt plaatsen, maar een handige website is GimmeGimme.nl.

Kijk ook eens op: Relatiegeschenken index

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.