Pretecho

Wanneer je vrouw of vriendin zwanger is, is dit periode waarin je je gaat voorbereiden op het krijgen van jullie kindje. Zeker wanneer jullie je eerste kindje krijgen is het een periode met veel leuke nieuwe ervaringen, emoties en ook vraagtekens.

Eén van de eerste momenten waarbij je gevoelens voor jullie kindje worden versterkt is wanneer je het kindje voor eerst kunt zien en horen tijdens de eerste echo. Ondanks dat je nog niet echt een goed beeld kan vormen van hoe je kindje er precies uit komt te zien, zie je al wel iets moois groeien in de baarmoeder. Wanneer je dan ook het hartje hoort kloppen worden deze gevoelens nog maar eens versterkt.  Een schitterend moment, waar je als aankomende ouder geen genoeg van kunt krijgen.

Echo laten maken bij Pretecho

Bij pretechoenzo.nl kun je verschillende pretecho’s laten maken, een ideaal cadeau voor je zwangere vriendin of vrouw. Er zijn verschillende soorten echo’s welke je bij Pretechoenzo.nl kunt laten maken. Er zijn mogelijkheden om een korte 2D geslachtsbepaling. Bij de 2D echo kunnen zwart-wit foto’s en een DVD geleverd worden. Er zijn ook mogelijkheden om een uitgebreid consult met 2D, 3D, en 4D HD beeld te krijgen. Hierbij worden kleurenfoto’s geleverd, kan een geslachtsbepaling worden gemaakt en kan een DVD en/ of USB worden geleverd. Bij een 3D en 4D echo krijg je een echt goed beeld van hoe je kindje er uit ziet. De beste periode om de 3D en 4D echo te laten maken is tussen de 24 en 30 weken van de zwangerschap.

Er zijn pakketten te bestellen, waarbij je de beelden van de 3/ 4D HD echo mee op DVD en USB mee naar huis krijgt, waarbij tevens een bericht naar de bakkerij doorgestuurd wordt wanneer het geslacht bekend is. Haal de verrassingstaart dezelfde dag nog op bij de bakker!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.